Каструлі та сковорідки
|
|
|
GastroPlast
|
|
|
Гастроємності
|
|
|
Кухонне приладдя
|
|
|
Механічна обробка
|
|
|
Піца, шаурма та суші
|
|
|
Транспортування і складування
|
|
|
Столове приладдя
|
|
|
Шведський стіл
|
|
Грилі та обігрівачі
|
|
|
Revolution
|
|
У сучасних реаліях ресторанного бізнесу продовжують відбуватися складні процеси структурування, виокремлення фахівців, які зайняті в окремих сферах згаданого бізнесу, на кшталт постачальників продуктів харчування, напоїв, дизайнерів інтер’єрів, організаторів святкових подій, тощо. Неординарне і важливе місце у індустрії харчування наразі займають кейтеринг-послуги.
Класичний обігрів у відкритому просторі прийшов до нас у вигляді вогнища ще з давніх часів. Однак сьогодні все інакше.
Небезпека перекидання вогню на людей, предмети та приміщення навколо не дозволяє використовувати цей вид зігрівання у місцях масового скупчення людей.