Меню
Каталог
товаров
office@astim.in.ua
Новый покупатель?
Постоянный покупатель?
Корзина
1€ = 43.1 грн
Каталог
Pirge
Pirge
Кастрюли и сковороды

Корисне чи смачне та як зберегти вітаміни у продуктах?

    Фрукти - це завжди яскраво, смачно та корисно! Літо пролітає швидко, тому хочеться зберегти хоч трохи вітамінів на осінь-зиму й разом з тим поласувати чимось смачненьким.

   Згадайте, як наші мами, бабусі консервували фрукти / ягоди в банках, готували компоти. Але під час стерилізації й виварювання при температурі 100° й вище корисні речовини пропадали, а ми отримували просто смачний продукт.

   Існує й інший шлях "консервації" - сушіння фруктово-ягідної смакоти у вигляді чіпсиків чи слайсів у сушарці. До прикладу, їх приготування у професійних сушарках ТМ HENDI аж до отримання кінцевого продукту проходить при температурі 60-65°С.
   Овочі й м'ясо сушать у подібний спосіб. Перші попередньо обдають окропом, як от у випадку з морквою, буряком, броколі, цвітною капустою. А далі розкладають на решітки у сушарці й тримають при невеликій температурі до повного висихання. Такі овочеві скибки згодяться для супів і каш, зокрема в польових умовах зеленого туризму, на відпочинку.

  Сушені слайси м'яса ще називають джеркою. Його попередньо маринують у спеціях, додають приправи, соєвий соус, томати, а тоді викладають і просушують до готовності. Вживати джерку смачно як закуску до напоїв чи перекус у дорозі. Температура сушіння є трохи вищою, ніж у випадку з фруктами / овочами.

 Зберігайте продукти правильно і насолоджуйтесь процесом з професійним обладнанням, яке приносить задоволення у куховарстві чи обробці їжі. 

                                                                                                              

З любов'ю, команда "АС ТІМ"

Доставка по Украине
Доставка НОВАЯ ПОЧТА -10%
Доставка ДЕЛИВЕРИ
Доставка ИНТАЙМ
Доставка МИСТ ЕКСПРЕС
Оплата заказа 
Наличные (грн)
Банковский перевод (с НДС)
Наложенный платеж
Время работы:



Україна, Івано-Франківськ, Галицька 67
 
АсТим 12000-150000 UAH


Україна, Івано-Франківськ, вул. Галицька 67.
+38(096)6683188; +38(066)3925102, inform@astim.in.ua


Создание
Gerabot
NespiCMS