Каструлі та сковорідки
|
|
|
GastroPlast
|
|
|
Гастроємності
|
|
|
Кухонне приладдя
|
|
|
Механічна обробка
|
|
|
Піца, шаурма та суші
|
|
|
Транспортування і складування
|
|
|
Столове приладдя
|
|
|
Шведський стіл
|
|
Грилі та обігрівачі
|
|
|
Revolution
|
|
У сучасних реаліях ресторанного бізнесу продовжують відбуватися складні процеси структурування, виокремлення фахівців, які зайняті в окремих сферах згаданого бізнесу, на кшталт постачальників продуктів харчування, напоїв, дизайнерів інтер’єрів, організаторів святкових подій, тощо. Неординарне і важливе місце у індустрії харчування наразі займають кейтеринг-послуги.
Класичний обігрів у відкритому просторі прийшов до нас у вигляді вогнища ще з давніх часів. Однак сьогодні все інакше.
Небезпека перекидання вогню на людей, предмети та приміщення навколо не дозволяє використовувати цей вид зігрівання у місцях масового скупчення людей.
Що таке багатофункціональне пристрій у широкому тлумаченні цього поняття?
Під ним розуміємо технічний механізм, який має властивості декількох однофункціональних гаджетів, виконує їх завдання, водночас займаючи менше місця, зменшуючи витрати енергії, години та зусиль людини для виконання потрібних завдань.
Новий кухонний помічник-робот - Thermomix ТМ6 від компанії Vorwerk захопивши всіх оновленням своїх функцій!
Тепер його вирізняють не лише швидкість, німецька надійність та мультифункціональність. Термомікс 6 став розумнішим та ще потужнішим. Розробники змінили вигляд, кількість робочих складових та режими, які роблять його універсальним солдатом професійної кухні.
Фрукти – це завжди яскраво, смачно та корисно! Літо пролітає швидко, тому хочеться зберегти хоч трохи вітамінів на осінь-зиму і разом з тим поласувати чимось смачненьким.
Згадайте, як наші мами, бабусі консервували фрукти/ягоди у банках, готували компоти. Але під час стерилізації та виварювання при температурі 100° і вище корисні речовини пропадали, а ми отримували просто смачний продукт.
Сьогодні мова йде про довговічність сухих розсипних харчових продуктів у господарстві, їх правильне/неправильне зберігання, доцільність утворення великих запасів, розумне збереження і навіть безпечне переміщення в потрібне місце.
Що нам відомо про сік? Всі знають цей ароматний напій, сповнений великою кількістю витаминів та мінералів, виготовлений зі спілих сезонних фруктів чи овочів, а також стебел, коренеплодів, листя рослин.
Ця стаття розповість про основний інструмент досвідченого бармена. Сучасних професійних пристосувань для бару дуже багато і вибрати їх не складе величезної праці. У результаті Ви будете задоволені покупкою, оскільки значно полегшите роботу свого бармена. При цьому майстер зробить свою справу набагато швидше та якісніше. І так, що має бути присутнім у списку барного арсеналу.
Виготовити найсмачніші кондитерські вироби – справа не проста. Тут потрібно мати високий професіоналізм, широку фантазію і спеціалізоване кондитерське обладнання. Не мало важливо в процесі випікання солодощів - якість використовуваного обладнання. Сьогодні у світі існує найбільший асортимент інвентарю, що спрощує вибір кондитера.
У сучасних реаліях ресторанного бізнесу продовжують відбуватися складні процеси структурування, виокремлення фахівців, які зайняті в окремих сферах згаданого бізнесу, на кшталт постачальників продуктів харчування, напоїв, дизайнерів інтер’єрів, організаторів святкових подій, тощо. Неординарне і важливе місце у індустрії харчування наразі займають кейтеринг-послуги.
Класичний обігрів у відкритому просторі прийшов до нас у вигляді вогнища ще з давніх часів. Однак сьогодні все інакше.
Небезпека перекидання вогню на людей, предмети та приміщення навколо не дозволяє використовувати цей вид зігрівання у місцях масового скупчення людей.