Меню
Каталог
товаров
office@astim.in.ua
Новий покупець?
Постійний покупець?
Кошик
1€ = 43.1 грн
Каталог
Каструлі та сковорідки

Свіжа випічка

Хлібобулочні/кондитерські вироби або, як їх коротко називають, випічка - це продукти випікання. Головний компонент – мука, від сорту та виду якої залежить тісто, що впливає на готовий продукт у вигляді хліба, булок, рогаликів, круасанів, багетів та ін.



Житнє, житньо-пшеничне, пшеничне мука дає нам дрібну (тісто масою до 200-250гр.) і велику випічку. Вид і консистенція також залежить від просіювання чи оббивання муки, а також від вологості та кислотності. Наприклад, чим нижчий сорт муки, тим вологіше тісто із меншою пористістю і навпаки більшою кислотністю.
Додавання жиру та цукру дає змогу пекареві спекти солодкі чи солені кондитерсткі вироби з довшим терміном зберігання: крекери, галети, здобні палички, пироги, торти і т.д.



Важливість вибору спеціального кухонного інвентарю та обладнання для пекарень, кондитерських, кав'ярень є одним із кроків до успішного кондитерського виробництва, адже злагоджена робота всього цеху спрямовує сили працівників у потрібне русло та забезпечує споживачів якісною та смачною продукцією.


Всі аксесуари для випічки можна знайти у нас на сайті astim.in.ua .

З любов'ю, команда АС ТІМ.

Доставка по Україні
Доставка НОВА ПОШТА -10%
Доставка ДЕЛІВЕРІ
Доставка ІНТАЙМ
Доставка МІСТ ЄКСПРЕС
Оплата замовлення 
Готівка (грн)
Банківський переказ (з ПДВ)
Податковий платіж
Час роботи:



Україна, Івано-Франківськ, Галицька 67

АсТім 12000-150000 UAH


Україна, Івано-Франківськ, вул. Галицька 67.
+38(096)6683188; +38(066)3925102, inform@astim.in.ua


Створення
Gerabot
NespiCMS