Житнє, житньо-пшеничне, пшеничне мука дає нам дрібну (тісто масою до 200-250гр.) і велику випічку. Вид і консистенція також залежить від просіювання чи оббивання муки, а також від вологості та кислотності. Наприклад, чим нижчий сорт муки, тим вологіше тісто із меншою пористістю і навпаки більшою кислотністю.
Додавання жиру та цукру дає змогу пекареві спекти солодкі чи солені кондитерсткі вироби з довшим терміном зберігання: крекери, галети, здобні палички, пироги, торти і т.д.
Важливість вибору спеціального кухонного інвентарю та обладнання для пекарень, кондитерських, кав'ярень є одним із кроків до успішного кондитерського виробництва, адже злагоджена робота всього цеху спрямовує сили працівників у потрібне русло та забезпечує споживачів якісною та смачною продукцією.
Всі аксесуари для випічки можна знайти у нас на сайті astim.in.ua .
З любов'ю, команда АС ТІМ.