Меню
Каталог
товаров
office@astim.in.ua
Новый покупатель?
Постоянный покупатель?
Корзина
1€ = 30 грн
Каталог
Холодильное оборудование
Мебель из нержавеющей стали, транспортировка, складирование

Поради і потреби у догляді за розсипними продуктами

Сьогодні мова піде про довговічність сухих розсипних харчових продуктів у господарстві, їх правильне/неправильне зберігання, доцільність утворення великих запасів, розумне збереження і навіть безпечне переміщення у потрібне місце.

Термін зберігання:

Якщо Ви придбали крупи у магазинчику біля дому чи великому супермаркеті, це означає, що точний термін їхнього зберігання визначити досить тяжко і зазвичай, до прикладу, злакові не можуть залежуватись на кухні чи у коморі протягом довгого терміну. Декілька місяців - найбільш прийнятний час для повного споживання круп зі збереженням смакових якостей товару. Строк придатності можна збільшити за умови, якщо зберігати їх у холодильнику, але навряд чи більшість з нас так робить. Буває й таке, що у дні економічної кризи, люди скуповують харчі понад міру “про запас на “чорний” день”. За відсутності спеціально оснащеного приміщення з відповідними умовами (кухонним приладдям / інвентарем) таке нагромадження продуктів не є раціональним, бо спричиняє появу дрібних шкідників-комах і сприяє знищенню провізії.

За власними спостереженнями зробимо перелік найстійкіших до смакового виснаження і витривалих “життєздатних” розсипних продуктів:

найвигідніше тримати кукурудзу, рис, горох, гречку (бо вони зберігають свої харчові властивості, як не дивно, понад рік-півтора, тож, беремо на замітку).

Другу позицію займають улюблені багатьма корисні злаки: пшениця, овес і перлова крупа.

Третє місце посіло пшеничне борошно та манна крупа, які зберігаються рік чи й більше, але бажано в прохолодному, невологому місці.

І останніми найменш витривалими виявились макаронні вироби (4-6 місяців свіжості), сюди дочислимо й пшоно, гіркуватість якого з часом досить відчутна на смак.

Планова перевірка

Обов'язковою мірою є постійна реінвентаризація усього сипучого, що є в коморі чи на кухні. Пам'ятайте, така продукція потребує темного, прохолодного, закритого простору, з обмеженим потраплянням прямого сонячного проміння.

Транспортування і зберігання: новинки ринку

При збереженні, розподілі чи перевезенні сухих розсипних продуктів значної популярності набуває такий вид тари як мобільні візки, що вміщують велику кількість крупи, борошна, цукру / солі, ін., забезпечуючи якісне й безпечне зберігання продуктів, у тому числі легке транспортування у потрібне місце, а також визначення кількості та ваги. На відміну від скляних банкоподібних контейнерів з кришкою, розсипну продукцію можливо з легкістю відміряти совком / лопаткою при поточних потребах господарства.

Крокуючи в ногу з сучасними новинками індустрії гостинності HoReCa, команда “АС ТІМ” пропонує своїм клієнтам не лише свіжу товарну позицію, але й такі переваги від її використання:

  1. мобільність розсипних продуктів у тарі;
  2. швидке та зручне вимірювання ваги злакових, борошна, солі й цукру.
    До прикладу, контейнер вагою в 14кг, уміщує 103 кг цукру або 68 кг борошна.
  3. Міцна конструкція завдяки заокругленому краю і гладким внутрішнім стінкам виявилась легкою в чищенні та утриманні в чистоті.
  4. Прозорість кришки означає чітку розпізнаваність вмісту контейнера.
  5. Вдала висота сприяє ідеальному розміщенню під робочою поверхнею стола!
  6. І нарешті, гумові колеса діаметром 7,5см, два з яких з поворотним гальмом зроблять перевезення продуктів легким та зручним.

 

З любов'ю, ваш “АС ТІМ”

Доставка по Украине
Доставка НОВАЯ ПОЧТА -10%
Доставка ДЕЛИВЕРИ
Доставка ИНТАЙМ
Доставка МИСТ ЕКСПРЕС
Оплата заказа 
Наличные (грн)
Банковский перевод (с НДС)
Наложенный платеж
Время работы:

Україна, Івано-Франківськ, Галицька 67
 
АсТим 12000-150000 UAH


Україна, Івано-Франківськ, вул. Галицька 67.
+38(096)6683188; +38(066)3925102, inform@astim.in.ua


Создание сайта
веб студия Идейное Решение
NespiCMS